Voorbereiden

Deze vragenlijst is bestemd voor het persoonlijk voorbereiden van een huwelijksfeest na reservatie. Doe dit alstublieft NIET vroeger dan 14 dagen voor je feest. Denk er goed over na. Bezorg alle informatie samen. Vermijd op die manier verschillende emails. Gebruik alleen dit webformulier. Kopieer en plak het niet in Word of in een email, en stuur ook geen andere documenten behalve je eventuele mp3. Twijfel je bij bepaalde vragen of heb je geen inspiratie? Laat het over aan je vakman en vul in: 'DJ'. Is iets niet van toepassing, vul dan in: 'NVT'.

Gegevens (double check na je reservatie)


Datum feest *

Voornaam bruidspartner 1 *

Voornaam bruidspartner 2 *

GSM nummer *

Email *

Feestzaal + timing avondfeest vanaf laatste receptie (double check)


Feestzaal *

Meerdere zalen? Welke

Aankomstuur gasten avondfeest receptie- en tafel (NIET afzonderlijke namiddagreceptie en ook NIET dessertgasten) *

Uur aan tafel avondfeest (volledige maaltijd) *

Aantal personen voor dansfeest *

Feestelijke aankondiging aan tafel + algemene info


Aankondigen naar eretafel OUDERS (indien je zelf kiest, neem een opgewekt instrumentaal nummer, geen slow of luistermuziek)
JaNeen

Aankondigen naar eretafel BRUIDSPAAR (indien je zelf kiest, neem een opgewekt instrumentaal nummer, geen slow of luistermuziek)

Eenmaal aan tafel doe je een korte verwelkoming van je genodigden (via microfoon). Indien je ouders in de bloemetjes wil zetten, kan dat onmiddellijk bij het verwelkomen gebeuren of later tussen de gerechten (spreek af met de zaalverantwoordelijke). Zijn er bedankingen?
JaNeen
Muziek bij het bedanken

Muziek bij bruidstaart. Laat bij voorkeur je DJ kiezen. Indien je zelf kiest, neem een opgewekt nummer, geen slow of luistermuziek.

Openingsdans


Indien medley (> 2 tracks) moet ik zelf een afgewerkte mp3 mix bezorgen van goede geluidskwaliteit.

OPENINGSDANS

Volledig laten spelen?
JaNeen (vul aan hoe lang in vrij veld onderaan)

Ik stuur een mp3
JaNeen

De DJ kan opgestuurde tracks van slechte geluidskwaliteit weigeren of vervangen door een andere versie!

Na de openingsdans volgt meestal nog een traag nummer om met de ouders te dansen. Heb je een specifiek gevoelige situatie, bel even tijdens de week voor het feest met je DJ. Veel meer trage nummers na elkaar zijn afgeraden. Van het begin af moet de dansvloer op korte tijd gevuld worden. Kies hoe de DJ het dansfeest verder op gang brengt:

Dansvloer vullen met


KEUZE 1, TRADITIONEEL: vermenigvuldigingsdans met marsen (schlagers), 5-tal keer oproep om andere partner in de zaal te kiezen

KEUZE 2, SLOW: DJ nodigt iedereen tegelijk uit op de dansvloer halfweg de tweede slow (met de ouders) of indien gewenst na/tijdens de openingsdans

KEUZE 3, PARTY: idem keuze 2 maar direct starten met disco-swing of uptempo partymuziek

Opgelet bij keuze 2 en 3: om het zeker te laten lukken is jullie inzet nodig. Spreek af met de gasten aan de ere-tafel en je beste vrienden om op dat moment samen naar de dansvloer te komen en rondom jullie mee te dansen! Verduidelijk je keuze in het vrij veld onderaan. Bijvoorbeeld indien dans met de ouders niet mogelijk is.


Muziekkeuze en nuttige info voor mijn DJ


Ik onderschrijf dat mijn eigen smaak alleen niet voor iedereen past, en er misschien wel voor zorgt dat de dansvloer leeg blijft. Ik sta toe dat mijn DJ een gevarieerd programma brengt om iedereen op het feest te betrekken.

Samenstelling publiek
5-14 jaar15-29 jaar30-44 jaar45-59 jaar60+ jaar


Voorkeuren
Van alles een beetje (basisprincipe)Traditionele dansen / groepsdansenSchlager / NederlandstaligAmbiance / Apresski / FoutDisco / Pop / 70's-80'sNineties / NilliesHitparade / Commercieel(Retro-) House / Electro & andere EDMRock / Alternatief

Bijzonderheden: detail openingsdans, opmerkingen, voorkeur en bijzondere verzoeknummers van het bruidspaar (vb. 10-tal)

Welke nummers NIET

Bevestiging


De voorbereiding is pas verstuurd wanneer je een boodschap op het scherm kreeg en ook een ontvangstmail hebt ontvangen. Die mail bevat ook een kopie van je ingevulde gegevens. Stuur deze voorbereiding alstublieft NIET vroeger dan 14 dagen voor je feest.* Velden verplicht invullen aub