DJ JAN

DJ Jan is de nestor van dit DJ collectief. Hij volgde in zijn jeugdjaren wekelijks Avro’s Toppop en kende alle hits. Begin jaren ‘80 stond hij voor het eerst achter de draaitafels in een vakantiecentrum. Dit was het begin van een muzikaal avontuur.

Korte tijd nadien draaide Jan in enkele kleine plaatselijke discotheken: Entasis (Nieuwpoort) en the Vip’s (Middelkerke). Begin jaren ’90 besloot DJ Jan om van die passie zijn hoofdberoep te maken.  Te Brugge was hij jarenlang resident DJ in de Villa Romana.  De club was toen ver buiten West-Vlaanderen bekend omwille van zijn VIP avonden op maandag. Jan draaide nadien ook in heel wat discotheken: Twenty One (Middelkerke), Number One (Knokke), Carré Beach (Oostende) en Don Pepe (Rumbeke). Je trof hem ook achter de mixer in bekende danscafés: de Vuurmolen, the Plaza en ’t Santpoortje (Brugge), de Brazza (Oostende) en Pur Sang (Roeselare). Als afsluiter in zijn discotheek-carrière was Jan resident DJ in discotheek Place2Party te Torhout en dit vanaf de opening in 2006 tot 2013.

Tijdens de zomermaanden vind je Jan nu ook nog regelmatig achter de draaitafel in bekende beachbars te Knokke (Monroe, Siësta en Vintage Beach) en Oostende (Monroe Beach).

Halfweg de jaren ’90 startten Jan Pyck en Sandy Huyghebaert het project Dj’s On the Road. Vandaag draait Jan feesten voor jong en oud. Heeft u specifieke wensen of een feest met een bepaald thema? Neem gerust contact met Jan om uw idee concreet vorm te geven.


CONTACT

Dj Jan – Jan Pyck
GSM:  0476 94 64 65
Email: jan@djs-ontheroad.be