discobar koen patteeuw

DJ KOEN

DJ Koen (Koen Patteeuw) doorliep een volledig klassieke opleiding aan het conservatorium te Brugge. Muziek was altijd al zijn ding. Korte tijd later wendde hij zijn verworven kennis aan, als producer van zijn eigen elektronische dansmuziek. Het resultaat bleef niet uit. Er volgden 3 exclusieve vinyl releases op het ‘Start Stop’ label. De tracks zijn ondertussen op heel wat verzamel-cd’s terug te vinden! Koen stond ondertussen achter de draaitafels als resident DJ in verschillende dancings: Lamborghieni, the-Lambo en Sottos. Het clubcircuit bracht interessante ervaringen.

Koen specialiseert zich continu en richt zich steeds meer op all-round events. Hij bouwde ondertussen verder aan zijn brede muzikale kennis om op elk feest aangepaste muziek in de perfecte mix te brengen. Een klassiek trouwfeest, een studentenbal, een bedrijfsfeest of een DJ-set in een dancing, het staat allemaal in zijn agenda.

Feesten bespreken of voorbereiden, op zoek gaan naar aankomende hits of vergeten klassiekers terug van onder het stof halen? Dat neemt bij Koen dagelijks heel wat van zijn tijd in beslag. Het is een ongelofelijke passie, een microbe waardoor hij gebeten is en waarvan hij de komende jaren niet zal genezen. DJ Koen produceert nog steeds zijn eigen muziek!

CONTACT

Koen Patteeuw
GSM: 0473 35 85 60
Email: koen@djs-ontheroad.be